Φροντίδα κοσμημάτων ορείχαλκου – χαλκού

Φροντίδα κοσμημάτων ορείχαλκου – χαλκού.
Ο ορείχαλκος και ο χαλκός που χρησιμοποιούμε είναι ακατέργαστος.
Είναι στη φύση του ασημιού, του χαλκού και του ορείχαλκου να αμαυρώνεται με την πάροδο του χρόνου. Αν και μπορεί να γυαλιστεί ξανά και να έρθει στην αρχική του κατάσταση, ενθαρρύνουμε τον κάτοχο να αγαπήσει το εξελισσόμενο φινίρισμα του μετάλλου.Εάν προτιμάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν όπως το silvo ή το brasso για να αποκαταστήσετε το αρχικό φινίρισμα Ή εναλλακτικά ένα εμβάπτισμα σε ένα ζεστό, αλατισμένο διάλυμα λευκού ξιδιού.
Όπως και το τρίψιμο με πολύ ψιλό σύρμα κουζίνας  θα λειτουργήσει αποτελεσματικά. Τα κοσμήματα πρέπει πάντα να αφαιρούνται πριν από το ντους και να αποφεύγονται αρώματα και κρέμες σε επαφή.
Επικοινωνήστε αν χρειάζεστε βοήθεια.
Γιατί ορείχαλκος;Ο ορείχαλκος είναι ένα υπέροχο υλικό, εκτός από πολύ πιο οικονομικό από το ασήμι ή τον χρυσό (επειδή είναι ένα κράμα που συνήθως κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα μέταλλα) επιτρέπει πραγματικά μια εκφραστική προσέγγιση στην κατασκευή. Μπορεί να είναι ανασταλτικό να έχουμε τα ακριβά πολύτιμα μέταλλα όταν φτιάχνουμε τα κοσμήματα,  έτσι ο ορείχαλκος είναι το αντίδοτό μας. Το να διατηρούμε την εργασία μας κάπως προσιτή στην τιμή είναι πολύ σημαντικό για εμάς και η χρήση ορείχαλκου σημαίνει επίσης ότι μπορούμε να χρεώσουμε πολύ λιγότερο για τα κομμάτια μας. Όλα μας τα κομμάτια τα καλύπτουμε με ειδικό κερί ή αδιόρατο σατινέ βερνίκι για μεγάλη καθυστέρηση στην οξείδωση. Έτσι διατηρούνται για πολύ μεγάλο διάστημα σε εξαιρετική κατάσταση.

Επισκευή ή ανακαίνιση
Εάν διαθέτετε ένα κόσμημα από το Efplaston που χρειάζεται καλό επαγγελματικό καθαρισμό, μια μικρή επισκευή ή εάν έχετε χάσει ένα σκουλαρίκι, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα. Αγαπήστε τα κομμάτια σας για περισσότερο καιρό με τη βοήθειά μας.Στείλτε μου email στο – nikolaos1969@gmail.com

(θα πρέπει να καλύψετε τα έξοδα αποστολής για εμάς αλλά είμαστε στην ευχάριστη θέση να τα καλύψουμε στο ταξίδι της επιστροφής – εναλλακτικά, αν είστε ντόπιοι, μπορείτε να έρθετε και να παραλάβετε τα κομμάτια από το εργαστήριο μας ).

elΕλληνικά