Πολιτική επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μπορείτε να κάντε την επιστροφή σας εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας.

Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση στην αρχική του συσκευασία με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), την απόδειξη της παραγγελίας και την εκ των προτέρων επικοινωνία σας μαζί μας.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που κατασκευάστηκαν μετά από ειδική παραγγελία και δεν υπάρχουν στον κατάλογο των προϊόντων ή ζητήθηκε κάποια τροποποίηση σε σχέση με το αρχικό σχέδιο.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές δαχτυλιδιών που ανήκουν στις κατηγορίες «one of a kind» σε περίπτωση μετατροπής τους σε adjustable κατόπιν παραγγελίας.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ:
Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν ή να λάβετε πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία μέσα σε 24ώρες από την πραγματοποίηση της, και να σας επιστραφεί το σύνολο της χρέωσης σε περίπτωση που έχει γίνει ήδη η πληρωμή. Μετά το πέρας του προαναφερθέντος χρόνου η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη, εκτός αν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή σας έχει σταλεί διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε.

Ένα προϊόν θεωρείται ελαττωματικό αν έχει φθορές κατά την παραλαβή. Φθορές κατά την μεταφορά στη συσκευασία δεν καθιστούν το προϊόν ελαττωματικό.

elΕλληνικά